شکلات تلخ ، سرعت تخریب توده های سرطانی را افزایش می دهد. بررسی محققان مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون نشان میدهد ، نوعی ترکیب موجود در دانههای شکلات تلخ باعث کاهش سرعت رشد توده های سرطانی و افزایش میزان تخریب این توده ها می شود . محققان با بررسی آزمایشگاهی ماده شیمیایی موجود در کاکائو دریافتند ، این ماده در پیشگیری و حتی درمان سرطان موثر است. به گفته آنان ، این ماده که GECGC نام دارد ، بیشترین تاثیر را بر دو نوع سرطان روده دارد ، به گونه ای که رشد توده های این انواع سرطان را تا 50 درصد کاهش می دهد و بیشتر سلول های سرطانی موجود در این توده ها را از بین می برد.
سلام وب خوبی داری
مطلبت هم عالی بود حالا شکلات تلخ بخوریم یا نه؟