-
تاثیر شکلات تلخ در بهبود سرطان
سهشنبه 21 دیماه سال 1389 11:11
شکلات تلخ ، سرعت تخریب توده های سرطانی را افزایش می دهد. بررسی محققان مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون نشان میدهد ، نوعی ترکیب موجود در دانههای شکلات تلخ باعث کاهش سرعت رشد توده های سرطانی و افزایش میزان تخریب این توده ها می شود . محققان با بررسی آزمایشگاهی ماده شیمیایی موجود در کاکائو دریافتند ، این ماده در پیشگیری و...
-
نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن
شنبه 18 دیماه سال 1389 12:09
امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند. تولید رادیکال های آزاد، مسئله ای طبیعی است و در طی عمل تنفس به وجود می آید. رادیکال های آزاد...
-
Healthy diet
یکشنبه 12 دیماه سال 1389 15:52
-
هرم غذایی
یکشنبه 12 دیماه سال 1389 15:42
-
نکات مهم در رژیم غذایی دوران بارداری
یکشنبه 12 دیماه سال 1389 14:58
آنچه درباره رِژیم غذایی در دوران بارداری باید بدانید غذا خوردن همیشه مهم است بویژه هنگامی که در دوره بارداری هستید بنابراین با مصرف غذاهای مغذی از رشد کودک خود اطمینان حاصل کنید . با وجودیکه شما دو نفری از یک بدن تغذیه میکنید اما به رِژیم غذایی خاصی نیاز ندارید در واقع شما حدودا 300 کالری اضافه تر در روز باید مصرف...
-
خواص گردو
یکشنبه 12 دیماه سال 1389 14:48
خواص گردو گردو را به نام "غذای مغز" نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا 3 فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا 3 نیاز داریم. مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا 3 می گردد. 15درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید...
-
توصیه های تغذیه ای برای آمادگی بیشتر در امتحانات
یکشنبه 12 دیماه سال 1389 14:43
برای آمادگی بیشتر در امتحانات توصیه های تغذیه ای زیر پیشنهاد می شود: 1. مصرف پروتئین همراه صبحانه قبل از امتحان موجب افزایش هوشیاری و تمرکز بهتر می شود، بنابراین مصرف تخم مرغ، پنیر و شیر به توان مغز کمک می کند و مصرف آنها در صبح روز امتحان به همران ترکیبات حاوی فیبر مفید می باشد. 2. مصرف کربوهیدرات های مناسب و کافی با...
-
آموزش تغذیه برای مبتلایان به دیابت
یکشنبه 12 دیماه سال 1389 14:31
بیماری دیابت چیست؟ بیماری دیابت در اثر ناتوانی بدن در تولید انسولین یا کاهش یا عدم اثر انسولین در سوخت و ساز مواد قندی پدید میآید. امروزه، دیابت یکی از مهمترین مشکلات بهدشتی- درمانی و اجتماعی- اقتصادی جهان محسوب می شود به گونهای که بیش از 150 میلیون نفر در دنیا مبتلا به این بیماری هستند. از آنجا که خود بیماران و...
-
تغذیه در دیابت
یکشنبه 12 دیماه سال 1389 14:21
بیماری دیابت چیست؟ بیماری دیابت در اثر ناتوانی بدن در تولید انسولین یا کاهش یا عدم اثر انسولین در سوخت و ساز مواد قندی پدید میآید. امروزه، دیابت یکی از مهمترین مشکلات بهدشتی- درمانی و اجتماعی- اقتصادی جهان محسوب می شود به گونهای که بیش از 150 میلیون نفر در دنیا مبتلا به این بیماری هستند. از آنجا که خود بیماران و...
-
انگور
چهارشنبه 5 آبانماه سال 1389 14:52
انگور میوهای است بهشتی که شامل ویتامینهای آ، ب، و ث میباشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. انگور میوهای است بهشتی که شامل ویتامینهای آ، ب، و ث میباشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. امروزه در طب درمانهای طبیعی (نتروپت), از رژیمهای...
-
هلو....میوه ی محبوب من!
چهارشنبه 5 آبانماه سال 1389 14:26
آیا می دانید هلو دارای چه خواصی می باشد، در این مطلب با خواص هلو آشنا می شوید و ... کاهش کلسترول و رفع دردهای شکمی برخی از خواص درمانی این میوه درشت، آبدار و شیرین هستند. هلو میوهای درختی است که ارتفاع درخت آن به 5/3- 2 متر است و مانند بعضی از گیاهان، قبل از بیرون آمدن برگ، گل میدهد. برگهای این گیاه باریک و بلند...
-
خـواص کـاهـو
چهارشنبه 5 آبانماه سال 1389 13:48
اگر غذایتان را با سالادی از کاهوی ایرانی (Romaine) یا همان کاهوی رسمی شروع میکنید، میتوانید مطمئن باشید که علاوه بر عطر و طعم و بافت مطلوب، مواد با ارزش و مغذی خیلی زیادی را به وعده غذاییتان اضافه کردهاید. کاهو انواع مختلفی دارد ولی رایجترین آنها کاهوی معمولی ایرانی (Romaine) و کاهوی پیچ (Iceberg) است و البته...
-
رژیم غذایی درسرما خوردگی و آنفلوآنزا
چهارشنبه 28 مهرماه سال 1389 15:14
سلامتی مجاری تنفسی وابسته به دریافت هوای فاقد میکروب و آلودگی است. بیش از 200 نوع ویروس شناخته شده است که به دستگاه تنفسی فوقانی اثر گذاشته و باعث سرماخوردگی میشوند. در اغلب موارد سرماخوردگیها خفیف بوده و به طور معمول برای حدود یک هفته باقی میمانند. آنفلوانزا نامیاست که به عفونت ویروسی بسیار شدید نسبت داده میشود...
-
Probiotics and Fortified Foods: What's Missing From Your Diet
شنبه 24 مهرماه سال 1389 18:14
For at least two decades, manufacturers have been fortifying foodstuffs with added vitamins and minerals. This shouldn’t come as a surprise to you: who among us hasn’t drunk a cup of orange juice or milk (or soymilk) that was fortified with calcium and Vitamin D? How about a few years ago, when everything was suddenly...
-
غذای مفید یا مضر
جمعه 23 مهرماه سال 1389 15:27
گاهی با خود فکر می کنید آیا این غذایی که می خوریم برای بدن شما مفید است یا شما را خواهد کشت؟ در زیر آخرین یافته های علمی در این زمینه آورده شده است. قهوه (+) نگران خوردن قهوه در صبحگاه نباشید. در حقیقت، قهوه نوشیدنی سالمی به نظر می رسد. یافته های جدید حاکی از آن هستند که قهوه خطر ابتلا به دیابت، سکته قلبی، سنگ کیسه...
-
استفاده از الگو ی غذایی در طرح پرچم کشورهای مختلف
جمعه 23 مهرماه سال 1389 15:09
برگزار کنندگان جشنواره ی بین المللی غذای سیدنی، دست به ابتکار جالبی زده بودند. در این جشنواره پرچم کشورهای شرکت کننده با غذاهای محلی آن کشور درست شده بود و از این غذاها در آگهی های تبلیغاتی جشنواره هم استفاده شده بود. در زیر تعداد 14 تصویر از این پرچم ها را می بینید Italy ایتالیا Greece یونان India هند Japan ژاپن...